Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Promotion
Read more
Best Korean Skincare Brands

6 Best Korean Skincare Brands 2024

De Koreaanse huidverzorging heeft veel aandacht besteed aan het voorkomen van veroudering van de huid en aan het effectief ongedaan maken van de schade die door de externe omgeving wordt aangericht.  Koreaanse huidverzorgingsmerken benadrukken ook hun belangrijkste ingrediënten die ervoor zorgen dat uw huid stralend blijft. Ze geloven in het overbrengen van huidverzorgingskennis en het creëren van producten die beter geschikt zijn voor ieders huidtype. Hierdoor worden gebruikers bewust van hun huidtype en de benodigde ingrediënten die hun huid nodig heeft.

Niet alleen dat, de meeste Koreaanse huidverzorgingsmerken investeren in onderzoek en ontwikkeling om hun huidige technologie te innoveren en krachtige en effectieve producten te creëren. 

De meeste populaire Koreaanse huidverzorgingsmerken bieden zelfs een stapsgewijze YouTube-tutorial over hoe ze hun bestverkopende producten kunnen gebruiken om gebruikers goed voor te lichten over hoe de werkzaamheid van hun producten optimaal is.

6 BESTE KOREAANSE HUIDVERZORGINGSMERKEN

We hebben de beste Koreaanse huidverzorgingsmerken ter wereld op een rij gezet: zowel high-end als de meest populaire. Kijk eens naar welke merken gebruikers door de jaren heen hebben vertrouwd:

LANEIGE

Laneige is een van de beste high-end Koreaanse huidverzorgingsmerken. Het staat bekend om de innovatieve waterwetenschap waarbij water wordt omgezet in een hightech vochtinbrengende formule om het natuurlijke vochtinbrengende mechanisme van uw huid op gang te brengen . Deze watertechnologieën die Laneige bedacht hebben, zorgen voor een diepe hydratatie voor een gladdere, soepele en stralende huid.

Sinds 1994 innoveert en ontwikkelt Laneige verschillende huidverzorgingsproducten die de huid diep hydrateren en voeden. Laneige is van mening dat door het vocht van de huid terug te brengen via de watertechnologie, de huid fijne lijntjes, ontstekingen en zelfs roodheid kan bestrijden en je huid de hele tijd kan laten stralen.

MEEST POPULAIRE HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN

Tot op heden biedt Laneige verschillende lijnen die zich richten op specifieke huidproblemen. Ze hebben de lijn Water Bank, Radian-C, Perfect Renew Youth en Sleeping Mask.

De Water Bank-lijn biedt de Hydro-Lightening-technologie, waardoor de huid voller en stralender wordt, terwijl tekenen van veroudering zoals rimpels worden bestreden door het verloren vocht terug te geven en de huid diep te hydrateren. Deze lijn maakte Laneige ook tot een van de meest populaire Koreaanse huidverzorgingsmerken, omdat gebruikers geen genoeg kunnen krijgen van het Water Sleeping Mask dat wereldwijd elke 6 seconden wordt gekocht. Het Water Slaapmasker geeft je een zachte, ontspannen en stralende huid als je de dag erna wakker wordt.

De Radian-C-lijn biedt de Radian-C-crème die 8,5% vitamine C bevat om uw huid een egale teint te geven door donkere vlekken en dofheid te verminderen. Het doel van de Radian-C crème is een helderdere, egaal uitziende en gehydrateerde huid.

SULWHASOO

Sulwhasoo is ook een van de toonaangevende high-end Koreaanse huidverzorgingsmerken . Het werd in 1966 gelanceerd met als belangrijkste ingrediënt: ginseng. Het merk heeft door de jaren heen Koreaanse ginseng en traditionele kruidengeneeskunde bestudeerd en heeft de formule geïnnoveerd door de beste en meest bruikbare delen van Koreaanse ginseng te verkrijgen en het kenmerkende JAUM Balancing Complex te bedenken dat is gemaakt met de beste oosterse planten. Sulwhasoo revitaliseert uw teint en zorgt ervoor dat uw huid er jeugdig uitziet.

MEEST POPULAIRE SULWHASOO-PRODUCTEN

Sulwhasoo biedt de beste producten om anti-aging en diepe hydratatie tegen te gaan. Het is een van de Koreaanse huidverzorgingsmerken die de twee meest opvallende antiverouderingsproducten heeft, namelijk het Sulwhasoo First Care Activating Serum en de Sulwhasoo Concentrated Ginseng Renewing Cream.

Een van de beste producten die het tot een van de beste Koreaanse huidverzorgingsmerken hebben gemaakt , is het Sulwhasoo First Care Activating Serum . Het First Care Activating Serum voedt de huid diep om de huid te hydrateren en de elasticiteit van de huid te verbeteren. Het is in de loop der jaren opnieuw geformuleerd om maximale werkzaamheid te bieden bij het tegengaan van veroudering en hydratatie.

De Sulwhasoo Geconcentreerde Ginseng Renewing Cream helpt bij de veerkracht van de huid voor een gladdere en stevigere huid. Deze crème maakte Sulwhasoo tot een van de meest gewilde Koreaanse huidverzorgingsmerken, omdat de Concentrated Ginseng Renewing Cream een ​​van de krachtigste antiverouderingscrèmes in de Koreaanse huidverzorging is.

DR. JART

Dr. Jart is een van de Koreaanse huidverzorgingsmerken met interessante verhalen. Het werd opgericht door een architect, vandaar de naam Doctor Joins Art. De verpakking is geïnspireerd op alledaagse voorwerpen die architecten zien als verftubes. Dr. Jart is echter ook een van de beste high-end Koreaanse huidverzorgingsmerken . Ze hebben geïnvesteerd in onderzoek en innovatie om verschillende huidproblemen te begrijpen en huidverzorging te creëren die geschikt is voor elke dermatologische behoefte.

MEEST POPULAIRE HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN

Dr. Jart biedt producten aan die gebruikers steeds opnieuw bestellen vanwege hun werkzaamheid. De Dr. Jart Cicapair Calming Gel Cream, Dr. Jart Color Correcting Treatment en de Dr. Jart Ceramidin Cream zijn de beste producten van het merk.

De Dr. Jart Cicapair Calming Gel Cream kalmeert, herstelt en beschermt de gevoelige huid of de huid die geïrriteerd is door stressfactoren. Het versterkt en verbetert ook de afweer van de huid.

De Dr. Jart Tiger Grass Color Correcting Treatment kalmeert de geïrriteerde huid, corrigeert roodheid en herstelt huidbeschadiging. Bovendien beschermt het de huid tegen verdere schade door omgevingsfactoren. Het heeft ook SPF 30 om de huid te beschermen tegen UV-stralen, waardoor het opvalt tussen andere kleurcorrigerende behandelingen van Koreaanse huidverzorgingsmerken .

De Dr. Jart Ceramidin Cream is perfect voor mensen die op zoek zijn naar diepe hydratatie. Het bevat Bifida Ferment Lysaat, rode biet en hyaluronzuur om de huid te hydrateren en de huidbarrière te verbeteren, zodat u een gehydrateerde, gladdere en stralende huid krijgt. 

MEDIHEAL

Mediheal is een van de meest populaire Koreaanse huidverzorgingsmerken vanwege de werkzaamheid ondanks de betaalbaarheid. Hun meest geprezen collectie is het Mediheal-gezichtsmasker dat in verschillende soorten verkrijgbaar is om verschillende dermatologische problemen aan te pakken. 

Mediheal biedt ook reinigingsmiddelen, toners, serums, ampullen en crèmes die zeer betaalbaar zijn.

BESTE MEDIHEAL-PRODUCTEN

Mediheal onderscheidt zich nog steeds door zijn uitstekende gezichtsmaskers die onverslaanbaar zijn tussen andere Koreaanse huidverzorgingsmerken . Hier zijn de twee beste maskers van Mediheal:

Het Teatree Care Solution Essential Mask helpt bij het onder controle houden van talg, mee-eters of whiteheads. Het kalmeert ook de droge en geïrriteerde huid. Dit kan uw favoriete masker zijn als u last heeft van verstopte poriën.

Het staat ook bekend om het NMF Aquaring Ampoule Mask dat natriumhyaluronaat en toverhazelaarwater bevat voor diep vocht. Dit masker helpt ook bij het beheersen van talg en het verkleinen van de poriën. Bovendien verbetert het de elasticiteit van de huid door allantoïne en trehalose.

COSRX

COSRX is ook een van de meest betaalbare Koreaanse huidverzorgingsmerken die veel innovatieve producten aanbiedt. Het biedt ingrediënten met een hoog gehalte en is gespecialiseerd in huidproblemen waarmee gebruikers dagelijks worden geconfronteerd, zoals COSRX BHA Blackhead Power Liquid, dat de gebruikelijke mee-eters en puistjes aanpakt.

BESTE COSRX-PRODUCTEN

COSRX biedt de beste puistjespleisters, powervloeistoffen en essences.

De COSRX Acne Pimple Master Patch verwijdert onzuiverheden en creëert een vochtige omgeving om de acne 's nachts te genezen. Omdat het een pleister is, bedekt deze het geïrriteerde gebied en beschermt het tegen verdere infectie. 

ETUDE-HUIS

Etude House is een van de beste Koreaanse huidverzorgingsmerken die leuk en speels zijn maar ook heel betaalbaar. Het is ook een van de populairste Koreaanse huidverzorgingsmerken met 1.800 verkooppunten wereldwijd. Niet alleen dat, Etude House won van 2013 tot 2019 Korea's eerste merk - Cosmetic Brand Shop.

MEEST POPULAIRE ETUDE HOUSE-PRODUCT EN -LIJN

Onder zijn producten is Etude House trots op de Etude House Moistfull Collagen Cream, waardoor Etude House zich onderscheidde tussen andere Koreaanse huidverzorgingsmerken . De Moistfull Collagen Cream zou altijd bovenaan de lijst staan ​​bij het zoeken naar de beste Koreaanse vochtinbrengende crèmes en zou bovenaan de lijst staan ​​als we het hebben over de meest betaalbare.

Het merk is succesvol in het creëren van lage moleculen gehydrolyseerd collageenwater ter grootte van vindeeltjes, dat gemakkelijk door de huid wordt opgenomen en een diepe hydratatie biedt waardoor de huid veerkrachtiger wordt. Gebruikers beweren dat ze zich onmiddellijk na het aanbrengen gehydrateerd voelden en dat hun huid voller en gladder werd.

Etude House is ook trots op zijn Soon Jung-lijn, die perfect is voor de gevoelige huid met een pH van 5,5, wat optimaal is voor het huidniveau. Deze lijn onderscheidt zich onder de Koreaanse huidverzorgingsmerken omdat deze de meest gevoelige huid beschermt. De lijn biedt complete huidverzorging, van body wash, lotion, zonnebrandcrème en gezichtsbehandelingreinigingsmiddel , toner , emulsie en crèmes.

UITSPRAAK

De beste Koreaanse huidverzorgingsmerken zijn een mix van hoogwaardige en betaalbare merken. Koreaanse huidverzorging heeft altijd bovenaan de lijst van huidverzorgingsfanaten gestaan, omdat hun producten zich meer richten op bescherming dan alleen op het aanpakken van het huidprobleem. Onder de high-end Koreaanse huidverzorgingsmerken zou Laneige onze beste keuze zijn, omdat hun verscheidenheid aan producten en huidverzorgingslijnen in elke lijn bestsellers heeft. Dus als u een droge of gevoelige huid heeft, of op zoek bent naar antiverouderingslijnen, biedt Laneige deze allemaal met vlag en wimpel.

Wat de betaalbare Koreaanse huidverzorgingsmerken betreft , zou onze beste keuze COSRX zijn, omdat we kunnen innoveren voor specifieke huidbehoeften, zodat de mee-eterkrachtvloeistof verschilt van de whitehead-krachtvloeistof; in plaats van een product dat talgbeheersing zegt. Daarom denkt COSRX na over de problemen waarmee onze huid dagelijks wordt geconfronteerd en creëert een product dat gespecialiseerd is in onze huidbehoeften.