Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Promotion
Read more
Best Korean Moisturizer

Best Korean Moisturizer for Glowing Skin

De Koreaanse schoonheidsrage heeft zich wereldwijd uitgebreid. Vrouwen willen die Koreaanse glans en een huid van glasporselein. Daarom hebben we voor elk huidtype de beste Koreaanse vochtinbrengende crème verzameld. Sommigen hebben een droge, vette, gecombineerde of zelfs gevoelige huid; maar ongeacht het huidtype moet iedereen zijn huid hydrateren.

WAAROM U UW HUID MOET HYDRATEREN

Door uw huid te hydrateren, blijft uw huid gezond. Het bestrijdt huidbeschadiging zoals acne en oneffenheden en voorkomt het verschijnen van rimpels en fijne lijntjes, waardoor u een jong uitziende huid krijgt. Het geeft je ook een stralende huid; in plaats van een droge en doffe huid. Bovendien heeft de huid tijdens het douchen last van vochtverlies, dus het is noodzakelijk om na het baden te hydrateren. 

WAAROM KOREAANSE VOCHTINBRENGENDE CRÈMES GEBRUIKEN

De Koreaanse huidverzorging is altijd op zoek naar betere formuleringen en innovatieve technologie die zowel de huidverzorgings- als de cosmetica-industrie verder zou kunnen ontwikkelen. Koreaanse vochtinbrengende crèmes richten zich op het voorkomen en beschermen van de huid en niet alleen op het verhelpen van huidbeschadigingen. Het voordeel van Koreaanse vochtinbrengende crèmes is daarom dat ze producten zijn van een goed onderbouwd onderzoek dat vochtverlies van de huid voorkomt en de huidbarrière beschermt in plaats van simpelweg de reeds beschadigde huid te verjongen.

HOE U DE BESTE KOREAANSE VOCHTINBRENGENDE CRÈME VOOR DE DROGE EN GECOMBINEERDE HUID KIEST

Over het algemeen zijn de ingrediënten waar u op moet letten bij het zoeken naar de beste Koreaanse vochtinbrengende crème voor de droge en gecombineerde huid (1) Slakkenmucine-extract, (2) Hyaluronzuur en (3) Antioxidanten. Slakkenmucine-extract brengt het vocht in balans en revitaliseert de huid, terwijl hyaluronzuur de huid hydrateert en huidproblemen helpt corrigeren door veel water in de huid vast te houden. Ten slotte richten antioxidanten zich op de huidtextuur, waardoor deze zacht, glad en vol wordt, voor een gezond uitziende huid.

Sommige merken hebben enkele ingrediënten ontdekt die op de lange termijn ook kunnen hydrateren en vochtverlies kunnen voorkomen. Dus zelfs als een product geen slakkenmucine-extract, hyaluronzuur of antioxidanten bevat, komt het nog steeds naar voren als de beste Koreaanse vochtinbrengende crème .

BESTE KOREAANSE VOCHTINBRENGENDE CRÈME VOOR DE DROGE HUID

Zeg vaarwel tegen die schilferige, droge en dof uitziende huid. Hier zijn de 4 beste Koreaanse vochtinbrengende crèmes voor gebruikers met een droge huid.

BELIF VOCHTINBRENGENDE BOM

De Belif Moisturizing Bomb is perfect voor de droge en doffe huid, omdat het de huid tot 26 uur lang hydrateert. Uitgerust met kruiden zoals het smeerwortelblad, is het de beste Koreaanse vochtinbrengende crème om de huid te hydrateren voor een soepele en gladde huid. Bovendien bevat het een zachte crèmetextuur die diep voedt zonder plakkerig te worden, waardoor het de beste Koreaanse vochtinbrengende crème voor de droge huid is . 

De Belif Moisturizing Bomb maakt deel uit van de True Cream-lijn. Lees hier meer over het Belif-verhaal en andere best verkochte producten . 

ETUDE HOUSE VOCHTIGE COLLAGEENCRÈME

De Etude House Moistfull Collagen Cream is de beste Koreaanse vochtinbrengende crème voor mensen met een beperkt budget. Gemaakt met fijne deeltjes Super Collagen™ Water, zorgt het voor hydratatie tot wel 100 uur, waardoor uw huid veerkrachtig en bedauwd wordt. Het bevat ook extract van witte lupine met uit zaden afkomstige eiwitten voor algehele hydratatie. 

Etude House biedt een complete lijn Moistfull Collagen, bestaande uit toner, essence, emulsie, oogcrème, crème en deep cream. Ze bieden ook een hele reeks huidverzorging en cosmetica aan . Ken het merk en zijn verscheidenheid aan hoogwaardige en toch betaalbare producten via deze link .

COSRX ADVANCED SNAIL 92 ALLES-IN-ÉÉN CRÈME

Voor degenen die het slakkenmucine-extract van hun lijst willen controleren, is dit de beste Koreaanse vochtinbrengende crème . De COSRX Advanced Snail 92 All in One Cream bevat 92% slakkenafscheidingsfiltraat dat de huid beschermt tegen vochtverlies en de elasticiteit verbetert. Daarom bevat het naast zijn hydraterende en hydraterende eigenschappen ook anti-veroudering door uw huid te beschermen tegen fijne lijntjes en rimpels. Word gehydrateerd voor een dikke en stralende huid met de COSRX Advanced Snail 92 All in One Cream. Koop hier deze beste Koreaanse vochtinbrengende crème voor de droge huid !

Lees hier meer over COSRX en zijn bestverkochte producten .

LANEIGE WATERBANK VOCHTCRÈME

De belangrijkste ingrediënten van de Laneige Water Bank Moisture Cream zijn hyaluronzuur, antioxidanten en groen mineraalwater dat zorgt voor volledige 24-uurs hydratatie waardoor uw huid de hele dag gehydrateerd blijft. De extracten waaruit het Groene Mineraalwater is gemaakt, helpen ook bij het versterken van de verdedigingsbarrière van de huid om vochtverlies te voorkomen. Maak je dag compleet met een gehydrateerde huid met deze beste Koreaanse vochtinbrengende crème voor de droge huid . Krijg het hier .

Of lees hier meer over het wereldwijde merk Laneige en zijn meest gewilde producten .

BESTE KOREAANSE VOCHTINBRENGENDE CRÈME VOOR DE GECOMBINEERDE HUID

Niet omdat uw huid niet droog of schilferig is, heeft deze geen hydratatie nodig. Vochtinbrengende crèmes zijn een must voor elk huidtype, zelfs voor een gecombineerde huid. Hier zijn de 2 beste Koreaanse vochtinbrengende crèmes voor de gecombineerde huid.

COSRX OLIEVRIJE, ULTRA-HYDRATERENDE LOTION

Een gecombineerde huid geeft de voorkeur aan lichtgewicht producten zoals de COSRX Oil-Free Ultra-Moisturizing Lotion . Het trekt snel in zonder het vettige gevoel en stapelt zich niet op onder make-up. Het bevat 70% berkensap, het belangrijkste ingrediënt bij het hydrateren en verzachten van de gevoelige of geïrriteerde huid. Dus ja, afgezien van de gecombineerde huid, is het  ook de beste Koreaanse vochtinbrengende crème voor de gevoelige huid.

NATURE REPUBLIC SUPER AQUA MAX COMBINATIE WATERIGE CRÈME

De Nature Republic Super Aqua Max Combination Watery Cream bevat hyaluronzuur om de gecombineerde huid urenlang gehydrateerd te houden. Het biedt ook het Aqua Sherbet-netwerksysteem dat een vochtfilm over de huid vormt, zodat schadelijke irriterende stoffen uit de externe omgeving er niet doorheen kunnen. Dit product is de beste Koreaanse vochtinbrengende crème voor de gecombineerde huid, omdat het deel uitmaakt van de Super Aqua Max vochtinbrengende lijn van Nature Republic, gespecialiseerd in gecombineerde huidtypes, waardoor ze een verfrissend gevoel krijgen. Nature Republic haalde zijn mineraalrijke water en plantenextract op 915 meter diepte uit de Hawaii Kona-oceaan.

Nature Republic is een van de Koreaanse merken die natuurlijke ingrediënten levert. Lees hier meer .

HOE U DE BESTE KOREAANSE VOCHTINBRENGENDE CRÈME VOOR DE VETTE HUID KIEST

Vermijd huidverzorging die uw huid vettig kan maken of puistjes kan veroorzaken. Als je op zoek bent naar de beste Koreaanse vochtinbrengende crème voor de vette huid , zorg er dan voor dat deze olievrij en niet-comedogeen is. Dit zijn meestal gels of vochtinbrengende crèmes op waterbasis. Ingrediënten die je waarschijnlijk zult tegenkomen zijn dimethicon (als alternatief voor olie), glycolzuur (om de olieproductie te verminderen), hyaluronzuur (een lichtgewicht vochtinbrengend ingrediënt), niacinamide (om de huidkwaliteit te verbeteren), retinol (voor de productie van collageen), Jojoba-olie (om de pH-waarde in evenwicht te brengen en puistjes te verminderen), druivenpitolie (om acne te verwijderen) en hazelnootolie (om de poriën te ontstoppen).

BESTE KOREAANSE VOCHTINBRENGENDE CRÈME VOOR DE VETTE HUID

Vettig en gehydrateerd zijn twee verschillende dingen. Niet omdat je vettig bent, je moet vochtinbrengende crèmes vermijden. Het gebrek aan vocht veroorzaakt puistjes. Maar maak je geen zorgen, we hebben 4 van de beste Koreaanse vochtinbrengende crèmes voor de vette huid en de acnegevoelige huid op een rij gezet.

BELIF AQUABOM

De Belif Aqua Bomb is de beste Koreaanse vochtinbrengende crème voor de vette huid. Het komt voor in bijna alle lijsten met de beste Koreaanse vochtinbrengende crèmes voor de vette huid. Het is perfect voor de vette huid omdat het een ultralichte gel-crème is, waardoor het helemaal niet plakkerig aanvoelt en geen olie meer aan je huid toevoegt. Niettemin zorgt het voor een intense hydratatie die de huid verfrist en de poriën verzacht, waardoor u een zachte en soepele huid krijgt. Bovendien is het product doordrenkt met kruiden die zelfs de elasticiteit van de huid verbeteren. Koop hier deze beste Koreaanse vochtinbrengende crème .

MAMONDE ROZENWATERGELCRÈME

De Mamonde Rose Water Gel Cream is opgebouwd uit gel waardoor het ideaal is voor de vette huid. Het bevat rozenwater dat hydrateert, waardoor uw huid verfrist en gehydrateerd blijft. Het kalmeert ook de huid met damastrozen gekweekt in ochtenddauw. Ten slotte creëert het een vochtbarrière om uw huid de hele dag gehydrateerd te houden en deze bescherming maakt het de beste Koreaanse vochtinbrengende crème voor uw vette huid.

Lees hier meer over de Mamonde en zijn beste producten .

INNISFREE GROENE THEE VERSE CRÈME

Nog een beste Koreaanse vochtinbrengende crème voor de vette huid, de Innisfree Green Tea Fresh Cream is ook gemaakt van gel die onmiddellijk hydrateert zonder olieachtige resten achter te laten. Het hoofdingrediënt - Groene thee bestaat uit zowel groene theebladeren als zaden uit Jeju die de huid gehydrateerd houden. Het controleert ook talg en vettigheid via het kruidnagelbloemextract.

BESTE KLAIRS MIDNIGHT BLUE KALMERENDE CRÈME

Dear Klairs Midnight Blue Calming Cream is perfect voor zowel de vette als de gevoelige huid. Het verzacht en kalmeert de beschadigde en voor acne gevoelige huid. Het is trots op het guaiazuleen- en Centella Asiatica-extract dat irritatie verzacht, de huid geneest, huidcellen regenereert en littekens bestrijdt.

De kalmerende crème kunt u het beste aanbrengen na uw vochtinbrengende crème. Het werkt als een vochtinbrengende crème, maar het is een aanvulling en moet worden gebruikt als secundaire vochtinbrengende crème.

HOE U DE BESTE KOREAANSE VOCHTINBRENGENDE CRÈME VOOR EEN GEVOELIGE HUID KIEST

Sommige ingrediënten zijn schadelijk voor de gevoelige huid, zoals vitamine C, glycolzuur en alcohol, evenals geurstoffen. Deze zijn mogelijk te sterk voor mensen met een gevoelige huid, waardoor schilfering, vervelling, roodheid of irritatie ontstaat. Essentiële oliën kunnen ook onnodig zijn. Probeer deze ingrediënten te vermijden bij het kiezen van uw vochtinbrengende crème.

BESTE KOREAANSE VOCHTINBRENGENDE CRÈME VOOR EEN GEVOELIGE HUID

De beste Koreaanse vochtinbrengende crème voor de gevoelige huid zou zeer conservatief zijn met zijn ingrediënten. Om je te helpen bij het kiezen hiervan hebben we hier de top 3 op een rij gezet:

PYUNKANG YUL VOCHTCRÈME

Pyunkang Yul, de beste Koreaanse vochtinbrengende crème voor de gevoelige huid, staat erom bekend dat het alle ingrediënten verwijdert die onnodig worden geacht voor huidverzorging, inclusief geurstoffen en alles wat schadelijk kan zijn voor de huid. De Pyunkang Yul Moisture Cream kan mild maar effectief zijn bij het hydrateren van de gevoelige huid. Bovendien is het niet vet, waardoor het gemakkelijk door de huid wordt opgenomen. Het is gevoelig-vriendelijk dat baby's ze zelfs kunnen gebruiken.

Lees hier meer over Pyunkang Yul en zijn geurvrije producten .

ETUDE HOUSE SOON JUNG 2X BARRIÈRE INTENSIEVE CRÈME

De Etude House Soon Jung 2x Barrier Intensive Cream is geschikt voor zowel de droge als de gevoelige huid. Het is niet vettig bij het aanbrengen, dus het trekt snel in de huid en geeft je een onmiddellijk maar langdurig gehydrateerd gevoel. Het product verzorgt de water-oliebalans van je huid, versterkt de huidbarrière en kalmeert de geïrriteerde huid door Panthenol en Madecassoside. Het is niet-comedogeen en behoudt zijn pH-waarde op 5,5, waardoor het de beste Koreaanse vochtinbrengende crème voor de gevoelige huid is. Bovendien is het vrij van olie-additieven, parabenen en dierlijke materialen en is het hypoallergeen. 

DR. JART CICAPAIR TIJGERGRAS KALMERENDE GELCRÈME

Dr. Jart Cicapair Tiger Grass Calming Gel Cream is een lichtgewicht gel die de geïrriteerde huid kalmeert en puistjes voorkomt. Het bevat Centella Asiatica, Jartbiome en Cicabond om de vochtbarrière van de huid te hydrateren, kalmeren en versterken. Het bevat ook Centella Asiatica Complex en 76% Centella Asiatica Leaf Extract om de huid te kalmeren en te hydrateren. Niet alleen dat, maar het houdt ook vocht vast, waardoor het de beste Koreaanse vochtinbrengende crème voor de gevoelige huid is.

Ontdek hier wie Dr. Jart is en wat zijn bestsellers zijn .

UITSPRAAK

Koreaanse vochtinbrengende crèmes zijn het resultaat van jarenlang onderzoek en innovatie op het gebied van huidverzorgingstechnologie, waardoor gebruikers er meer vertrouwen in hebben dan welke andere vochtinbrengende crème dan ook. We zouden zeggen dat de beste Koreaanse vochtinbrengende crème voor de droge huid de COSRX Advanced Snail 92 All in One Cream is. De hydraterende eigenschappen hydrateren onmiddellijk en houden de huid langdurig gehydrateerd. Bovendien heeft het preventieve maatregelen om veroudering tegen te gaan en de elasticiteit van de huid te verbeteren. De Etude House Moistfull Collagen Cream is echter het beste voor mensen met een beperkt budget. Bekijk hem hier in de uitverkoop .

Voor een gecombineerde huid zouden we kiezen voor de Super Aqua Max Combination Watery Cream van Nature Republic. Het is de beste Koreaanse vochtinbrengende crème voor de gecombineerde huid, omdat het hyaluronzuur bevat dat de huid urenlang hydrateert, en Aqua Sherbet dat een vochtfilm over de huid creëert.

De beste Koreaanse vochtinbrengende crème voor de vette huid is Belif Aqua Bomb, een lichtgewicht gelcrème die de huid onmiddellijk verfrist en voor 70% meer hydratatie zorgt. 

Ten slotte is de beste Koreaanse vochtinbrengende crème voor de gevoelige huid de Pyunkang Yul Moisture Cream. Het is dierproefvrij en bevat geen toevoegingen zoals geurstoffen, wat het meest ideaal is voor de gevoelige huid. Behalve dat het de huid hydrateert en veerkrachtig maakt, houdt het vocht vast. Het heeft ook verzachtende eigenschappen voor de geïrriteerde huid.