Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Promotion
Read more
Korean Rice Toners

Grains of Beauty - How Korean Rice Toners Are The Secret To Glowing and Healthy Skin

Als we het over toners hebben, denken we vaak aan brandende gevoelens en de sterke geur van alcohol. Betreed echter de wereld van Koreaanse toners en je zult een ander verhaal ontdekken: een verhaal over hydratatie, voorbereiding en voeding. Bij Koreaanse toners gaat het niet om het verwijderen van vocht; zij vormen het voorbereidingsteam van uw huid en vormen de basis voor een verzorgde huidverzorgingsroutine.

Een van de beste toners die de huid gezond houden en de vochtbarrière versterken, zijn rijsttoners – het niet zo geheime wapen in de wereld van K-beauty. Met wortels die meer dan 1000 jaar teruggaan, maken deze toners furore met hun innovatieve formuleringen. Ze zijn vooral gunstig voor de droge winterhuid en gaan verder dan hydratatie, pakken pigmentvlekken en schade door de zon aan en houden zelfs de tekenen van veroudering tegen door het collageen te stimuleren. Koreaanse zwarte rijsttoners barstensvol natuurlijke extracten en zijn gemaakt om verschillende huidproblemen aan te pakken, met veelbelovende effectieve resultaten.

Naast toners verkennen we ook de wonderen van andere producten op rijstbasis, zoals emulsies, serums, maskers en peelings. Rijst speelt al lang een belangrijke rol in de Koreaanse huidverzorging als een krachtig schoonheidsingrediënt. Door de geschiedenis heen is Koreaans rijstwater een goede keuze geweest voor het reinigen van de huid, waarbij problemen zoals acne, puistjes, mee-eters en overmatige vettigheid worden aangepakt. Rijst is rijk aan B-vitamines en draagt ​​bij aan de versteviging van de huid, terwijl de natuurlijke zuren en ontstekingsremmende eigenschappen het een uitstekende keuze maken voor mensen die gevoelig zijn voor roodheid of huiduitslag.

Dus als je een huidverzorgingsliefhebber bent en op zoek bent naar een product dat verder gaat dan de basis, ga dan met ons mee op reis en ontdek de wereld van de beste Koreaanse rijsttoners .

HARU HARU WONDER ZWARTE RIJST HYALURONISCHE TONER

Haru haru Wonder Black Rice Toner valt op door zijn budgetvriendelijke, hydraterende formule . Gebruikers zijn dol op het langdurige, voldoende vocht dat het biedt. Deze Haru Haru rijsttoner helpt de huid te conditioneren en zorgt voor een optimale productabsorptie en onmiddellijke hydratatie. Geformuleerd met 100% in Korea geproduceerde gefermenteerde zwarte rijstextracten, geeft het elasticiteit aan de huid en heeft het ontstekingsremmende en verhelderende effecten. Ervaar een golf van hydratatie die de strakheid van de huid verlicht, dankzij de infusie van betaïne, aminozuren en bèta-glucaan in deze hyaluronische toner van zwarte rijst , waardoor de huid diep wordt gevoed om haar optimale conditie te behouden.

NUMBUZIN NR. 3 SUPERGLOEIENDE ESSENTIETONER

Deze vochtinbrengende rijsthuidtoner werkt magisch op de vermoeide huid en zorgt voor een gladder, kreukvrij uiterlijk. Doordrenkt met 50 soorten gefermenteerde ingrediënten, verheldert en verstevigt het de doffe, vochtarme huid. Deze krachtige toner stimuleert en hydrateert niet alleen, maar levert ook de voedende voordelen van een essence. De revitaliserende formule vermindert effectief de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels. Deze Koreaanse rijsttoner maakt deel uit van een genummerde reeks toners en biedt gerichte zorg voor specifieke huidproblemen, waarbij problemen als ruwheid en droogheid worden aangepakt.

HANYUL RODE RIJST ESSENTIËLE EMULSIE

Ervaar 24 uur per dag diepe hydratatie met de Hanyul Rode Rijst Essentiële Emulsie verrijkt met rode rijstextract , dubbel gefermenteerde Yeoju bruine rijst en verbeterde huidverdediging. De Yeoju Bruine Rijst ondergaat in slechts 15 dagen een dubbel fermentatieproces, waardoor de hydraterende en beschermende effecten ervan worden versterkt. Dit is een van de beste rijsttoners die zorgt voor een continue aanvoer van vochtinbrengende ingrediënten, waardoor de gezondheid en veerkracht van de huid wordt bevorderd.

ABIB RICE PROBIOTICA OVERNACHTSMASKER BARRIÈRE JELLY

Dit rijstnachtmasker heeft een geleiachtige textuur die een rijke laag vormt om voedingsstoffen 's nachts efficiënt aan de huid af te geven. Het functioneert als een beschermend schild en verstevigt de huid terwijl u slaapt. Het masker helpt bij het opnieuw in balans brengen, herstellen van de hydratatie en het verhelderen van de huidskleur. Dit rijstmasker zit boordevol probiotica en lactobacillus en versterkt de huidbarrière en biedt bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het belangrijkste ingrediënt rijstzemelenextract, bekend om zijn antioxiderende eigenschappen, draagt ​​bij aan een gladde en zachte huid.

MISSHA TIME REVOLUTION DE EERSTE BEHANDELINGSESSENTIE

Ervaar de geurvrije en lichtgewicht eigenschappen van deze essence/toner-hybride, een krachtige formule die acht essentiële voordelen van rijsttoner biedt : helderheid, vocht, huidskleur, textuur, verzachtend, gladmakend, hyperpigmentatie en bescherming. Met een mix van 97% Desert Cica gistferment en rijstextract zorgt deze dubbele werking niet alleen voor versteviging en verheldering, maar draagt ​​ook bij aan het behoud van de pH-balans van de huid. Het resultaat is een voedende essence die dicht vocht levert en de huidbarrière versterkt voor een gezondere teint.

IT'S SKIN POWER 10 FORMULE KRACHTIG GENIUS SERUM

Deze Koreaanse rijsttoner zit boordevol innovatie en pakt diverse huidproblemen aan via de ' BIOMEGENIU S 5' -technologie met gepatenteerde lactobacillus. Verder verrijkt met huidbarrièreversterkende en hydraterende componenten zoals rijstextract, verbetert het de opname van actieve ingrediënten en voorkomt het uitdroging en gevoeligheid.

DR. CEURACLE GANGWHA RIJSTKORRELPAKKET

Geniet van de zachte exfoliatie en verhelderende verzorging van dit Koreaanse masker , met een rijk rijstextract van 30%. De kleverige formule, doordrenkt met natuurlijke graanpoeders, verwijdert op delicate wijze dode huidcellen en onzuiverheden, waardoor uw huid schoon en verfijnd blijft. Het Rice-Cera Complex in de formule helpt niet alleen de huid te hydrateren en te zuiveren, maar bevordert ook de helderheid en versterkt de huidbarrière. Bereik een gezonde, heldere teint met dit krachtige Koreaanse rijstmasker .

HARU HARU WONDER ZWARTE RIJSTSERUM

Ervaar de verjongende effecten van dit Haru Haru zwarte rijstserum , gemaakt met 95% natuurlijke ingrediënten om een ​​verfrissend gevoel op de huid te geven en een trekkerig gevoel te verlichten . Doordrenkt met een krachtig zwarte rijstextract van 10.000 ppm , bestrijdt dit serum actief de tekenen van veroudering door de elasticiteit van de huid te bevorderen door zijn rijke voeding. De toevoeging van hyaluronzuur zorgt voor een optimale hydratatie van de huid, terwijl Aloë Vera-bladextract de regeneratie van de huid verbetert, waardoor een alomvattende oplossing ontstaat voor een gerevitaliseerde en veerkrachtige teint.

SCHOONHEID VAN JOSEON GLOW DEEP SERUM: RIJST + ALPHA ARBUTINE

Onthul een stralende huid met het verbeterde Beauty of Joseon Glow Deep Serum , met een krachtige formule verbeterd met 68,6% rijstzemelenwater en 2% alfa-arbutine. Alpha-Arbutin werkt effectief om de vorming van melanine te remmen, waardoor gepigmenteerde huidproblemen zoals sproeten worden aangepakt, voor een helderdere en helderdere teint. Dit Koreaanse serum werkt samen met het Grain Complex en hydrateert en voedt de huid op milde wijze, waardoor de hydratatie en de algehele gezondheid van de huid worden bevorderd. De lichtgewicht en waterige textuur zorgt voor gemakkelijke opname en biedt de gevoelige huid comfort en langdurige hydratatie.

HARU HARU WONDER ZWARTE RIJST ZACHTE PEELINGGEL

Deze peelinggel is verrijkt met 95% natuurlijke componenten en bevat het belangrijkste ingrediënt, zwarte rijstextract , bekend om het voeden van de huid, het verbeteren van de elasticiteit en het afweren van tekenen van veroudering. De formule heeft ook hydraterende cellulose- en poriënreinigende eigenschappen die samenwerken voor een uitgebreide huidverzorgingservaring.

ZIJN KOREAANSE RIJSTTONERS JOUW SNELKOPPELING NAAR EEN STRALENDE, GEZONDE HUID?

Kortom, Koreaanse rijsttoners en huidverzorgingsproducten op rijstbasis bieden een schat aan voordelen voor de huid. Deze producten staan ​​bekend om hun hydraterende eigenschappen en bevatten vaak natuurlijke extracten en antioxidanten, waardoor ze voeding leveren die een gezonde en stralende teint bevordert. Bovendien draagt ​​de toevoeging van rijstextracten , bekend om hun verzachtende en verhelderende effecten, bij aan een verbeterde huidelasticiteit. De diverse formuleringen komen tegemoet aan verschillende huidproblemen, van hydratatie tot anti-veroudering, waardoor Koreaanse rijsttoners een veelzijdige en effectieve aanvulling zijn op elke huidverzorgingsroutine, waardoor de huid verfrist, gerevitaliseerd en met een natuurlijke, jeugdige glans achterblijft.